O nama

Razvijamo cjelovita rješenja koja klijentima pomažu da budu uspješni u svemu što rade. 

Specijalizirani smo za razvoj softvera i savjetovanje. Razumijevanje i analizu poslovnih potreba klijenta uvijek stavljamo u fokus, a nakon temeljitog istraživanja izrađujemo inovativna i pouzdana aplikacijska rješenja temeljena na najnovijim razvojnim trendovima. Pokrivamo potpuni životni ciklus projekta, razvijajući uspješna rješenja koja održavamo, stalno poboljšavajući korisničko iskustvo. 

Povjerenje klijenata za koje smo dovršili uspješna cjelovita rješenja omogućilo nam je da izgradimo velik, snažan, brz i fleksibilan tim stručnjaka koji se konstantno educiraju. Analiziramo poslovanje, prepoznajemo prilike za napredak i kreiramo efikasna rješenja koja će omogućiti rast. 

Misija

Razvijanje i održavanje poslovnih odnosa s domaćim i stranim partnerima, osiguravajući visoke standarde kvalitete iz područja inženjeringa, razvoja i održavanja programskih rješenja, mobilnih aplikacija i IT konzaltinga temeljenih na dugogodišnjem znanju i tradiciji, inovativnosti te snažnoj društvenoj odgovornosti i povjerenju u uspješnu provedbu svih poslova. Sistemskim uslugama dajemo podršku našim programskim rješenjima po modelu “ključ u ruke”.

Vizija

Postati međunarodna kompanija koja pruža cjelovite i kvalitetne usluge inženjeringa i razvoja softverskih usluga, prije svega jačanjem pozicija na domaćem tržištu, ugovaranjem novih poslova i prodorom na nova tržišta, a sve na osnovama znanja, konkurentnosti, inovativnosti i pouzdanosti.

Zanimljive činjenice

150+

Klijenta

40+

Zaposlenika

7

Godina djelovanja

Radimo zajedno!