Proizvodi

eVrtići

Pametan online sustav za upravljanje vrtićima

eVrtići je informacijski sustav za ustanove predškolskog odgoja koji objedinjuje online upise i evidenciju djece. Lak je za upotrebu te prilagođen za povezivanje s drugim sustavima. Gradu i ustanovama osigurava jednostavnije upravljanje vrtićima, a roditeljima štedi vrijeme i umanjuje brigu.

Saznajte više

Money View +

Pratite stanje svih poslovnih računa na jednom mjestu

Vaša tvrtka ili grupacija ima više bankovnih računa kod različitih banaka? Potreban vam je uvid u stanje na jednom mjestu? Aplikacija Money View + nudi kumulativni i pojedinačni prikaz svih sredstava na bankovnim računima, sukladno SEPA standardu. Jednostavnu aplikaciju koristite u web pregledniku ili na mobitelu.

Saznajte više

Car Fleet management

Upravljajte voznim parkom u petoj brzini

Trebate brže rješenje za upravljanje voznim parkom vaše tvrtke? Našu Car Fleet Management platformu čine savršeno usklađene aplikacije koje vam omogućuju efikasno praćenje životnih ciklusa ugovora o leasingu, izdavanje faktura i izradu popratne dokumentacije.

Saznajte više

Registar Ugovora

Pratite cikluse važnih ugovora na jednom mjestu

Aplikacija Registar Ugovora omogućuje vam pristup i upravljanje ugovorima na jednom mjestu. Pratite cikluse ugovora javne nabave i djelujte na vrijeme.

Saznajte više

Centralni Nadzorni Sustav

Jednostavno praćenje igara na sreću

Centralni Nadzorni Sustav je aplikacija namijenjena državnim tijelima koja provode nadzor priređivanja igara na sreću u kladionicama i kockarnicama ili na online platformama. Aplikaciju koristite u web pregledniku ili na mobitelu.

Saznajte više

eDoktor

Virtualna ordinacija za sigurnije i dostupnije liječenje

Telemedicinski sustav eDoktor omogućuje liječnicima da obave preglede i razgovore s pacijentima online, bez nepotrebnog fizičkog kontakta i gubljenja vremena u čekaonici. Građanima liječnička skrb postaje dostupnija, usluga brža i jeftinija, dok liječnički rad postaje efikasniji.

Saznajte više

JIRA Implementacija

Upravljajte projektima svih vrsta brže i efikasnije

JIRA je globalno prihvaćena platforma za upravljanje razvojnim projektima te praćenje zahtjeva, promjena i grešaka. JIRA spaja ljude i zadatke na jednom mjestu, a najveća prednost je jednostavnost korištenja. Osnovnu JIRA aplikaciju proširite modulima Service Desk i Confluence.

Saznajte više

Oracle HCM Cloud

Najsuvremeniji sustav za upravljanje ljudskim resursima

Oracle HCM je programski paket temeljen na cloud tehnologiji koji omogućuje upravljanje ljudskim resursima u vašoj kompaniji. Omogućuje samostalni pristup zaposlenicima i menadžerima s bilo kojeg mjesta i bilo kojeg uređaja, čime se postiže znatno rasterećenje HR službe, a zaposlenici imaju bolji uvid u sve relevantne podatke.

Saznajte više

Radimo zajedno!