eDoktor

Virtualna ordinacija za sigurnije i dostupnije liječenje

Telemedicinski sustav eDoktor omogućuje liječnicima da obave preglede i razgovore s pacijentima online, bez nepotrebnog fizičkog kontakta i gubljenja vremena u čekaonici. Građanima liječnička skrb postaje dostupnija, usluga brža i jeftinija, dok liječnički rad postaje efikasniji. Sustav podiže standard zdravstvenog sustava, a sastoji se od javno dostupnog portala, komunikacijskog web sučelja za pacijente i doktore te komunikacijskog modula. 

Što vam omogućuje naša platforma?

Pregled u udobnosti doma

U izravnoj video i audio komunikaciji s pacijentom liječnik može procijeniti simptome i opće stanje pacijenta, pregledati eventualni osip ili drugi fizički simptom koji pacijent opisuje te odlučiti treba li pacijentu daljnja obrada.

Manja gužva u čekaonicama

Online pregledi smanjuju potrebu za fizičkim posjećivanjem ordinacije. Manje gužve suzbijaju širenje koronavirusa, štiteći i pacijente i zdravstveno osoblje.

Veća dostupnost liječnika

Sustav eDoktor omogućuje brz kontakt s pacijentima u htinim slučajevima. Također, pruža mogućnost kratkih online konzultacija ako pacijenti imaju dodatna pitanja oko terapije. 

Razne vrste pregleda i terapija

Online pregledi pogodni su, primjerice, za terapiju pacijenata s psihičkim oboljenjima ili djece s poremećajem u govoru. Fizikalna terapija također se može izvesti na daljinu – pacijent vježba kod kuće uz nadzor fizioterapeuta.

Efikasnije poslovanje

Koristeći sustav eDoktor liječnici mogu brže i efikasnije vršiti obradu pacijenata, što smanjuje troškove poslovanja.

Jednostavno povezivanje

Sustav eDoktor lako se povezuje s postojećim e-uslugama te omogućuje efikasnije funkcioniranje cijelog zdravstvenog sustava. Kreiranje recepata ili uputnica za pretrage postaje brže i jednostavnije. 

Zdravstvena skrb za otoke i sela

Korištenjem sustava eDoktor zdravstvena skrb postaje dostupnija pacijentima koji žive na otocima ili u ruralnim, slabo naseljenim mjestima, u kojima je liječnička skrb teže dostupna.

Konzultacije na daljinu 

eDoktor omogućava jednostavne konzultacije liječnika te pruža priliku za edukaciju specijalizanata na konkretnim slučajevima.  

Grupne terapije

Koristeći sustav liječnik može provoditi terapiju istovremeno s više pacijenata, što je korisno kod grupnih psihoterapija, u liječenju alkoholizma i drugih ovisnosti.

Inovativna tehnologija

Naš sustav eDoktor temelji se na vrlo mladoj tehnologiji naziva webRTC (eng. Web Real Time Communications) koja omogućava audio i video pozive u okviru web stranica na računalima, mobitelima i tabletima, bez instaliranja dodatnih programa.

Svjetski trend koji ubrzano napreduje

Liječenje na daljinu postaje sve zastupljenije u SAD-u, Velikoj Britaniji, te Australiji i Oceaniji. Aplikacije za pružanje zdravstvene skrbi razvijaju se već duže vrijeme, a pandemija je dodatno ubrzala njihov razvoj.

eDoktor – korisne funkcionalnosti koje vam štede vrijeme 

  • Virtualna ordinacija – pristup pacijentima kada i odakle žele
  • Medicinski karton pacijenta – unaprijed dostupni podaci o pacijentu
  • Katalog usluga
  • Predefiniranje termina
  • Rezervacija termina
  • Sigurna razmjena poruka između pacijenta i doktora

Press linkovi:

https://www.poslovni.hr/poduzetnik/pomocu-edoktora-mogli-bi-jednostavo-i-brzo-dobiti-zdravstvene-usluge-ne-izlazeci-iz-doma-4225581

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/tomislav-gligora-iz-fleksbita-razvio-je-novu-zdravstvenu-platformu-edoktor-jednostavno-i-brzo-do-lijecnicke-pomoci-bez-odlaska-u-ordinaciju-10261387

Pogledajte naše ostale projekte:

Radimo zajedno!