Oracle HCM Cloud

Najsuvremeniji sustav za upravljanje ljudskim resursima

Oracle HCM je programski paket temeljen na cloud tehnologiji koji omogućuje upravljanje ljudskim resursima u vašoj kompaniji. Omogućuje samostalni pristup zaposlenicima i menadžerima s bilo kojeg mjesta i bilo kojeg uređaja, čime se postiže znatno rasterećenje HR službe, a zaposlenici imaju bolji uvid u sve relevantne podatke. Uz klasične HR funkcije, Oracle HCM su omogućuje i  funkcije razvoja ljudskih potencijala (Talent Management) direktnim sudjelovanjem svih menadžera i njihovih timova. Ovakav pristup smanjuje opterećenje HR odjela, pojednostavljujući rutinske poslove, te omogućuje posvećivanje modeliranju i strateškom planiranju radne snage.

Cjelovito HCM rješenje izvorno je izgrađeno na cloud tehnologiji i dio je kompletnog Oracle Fusion Applications Cloud rješenja.

Upravljanje talentima

HCM je rješenje za tvrtke koje moraju brzo i efikasno pratiti promjene na tržištu i uvjete poslovanja. Svaka djelatnost u organizaciji prije ili kasnije će se morati transformirati. pa je sposobnost brze prilagodbe postaje najvažnijim faktorom uspjeha. 

U suvremenoj ekonomiji talenti su za svaku organizaciju mnogo važniji od procesa.  Talent je  svaki zaposlenik koji ima potencijal da poboljša rezultate cijele organizacije, što implicira aktivno sudjelovanje u sve bržim promjenama. Kompletan proces upravljanja talentima mora se voditi s velikom pažnjom i posvećenošću stručnog i poslovnog vodstva, ali treba biti i dobro organiziran, s efikasnom informatičkom podrškom kakvu pruža Oracle HCM.

Implementacija

Oracle HCM je najsuvremenije rješenje na tržištu koje je primjenjivo za sve srednje i velike organizacije. Brza implementacija te mogućnost integracije s postojećim legacy aplikacijama (eBS, DMS, rješenja za plaće). Metodologija implementacije usmjerena na rješenja (OUM CAS) znatno skraćuje vrijeme analize i skoro u potpunosti eliminira fazu dizajna. Korisnik već u ranoj fazi implementacije vidi rješenje te tijekom implementacije fleksibilno, zajedno s konzultantom, mijenja pojedine procese. pa se rezultati mogu vidjeti u stvarnom vremenu.

OTBI izvještavanje omogućava izvješća u stvarnom vremenu. Business intelligence izvještaji zasnovani su na predefiniranim područjima i logičkim modelima podataka koji omogućuju izradu ad-hoc izvještaja.

Osnovne funkcionalnosti Oracle HCM sustava

  • HR (Human Resources, Workforce Dictionary, Workforce Predictions, Workforce Modelling, Human Resource Help Desk, Advanced HCM Controls, Workforce Health and Safety Incidents, Strategic Workforce Planning)
  • Talent Management (Recruiting, Performance Management, Career and Succession, Learning)
  • Nagrade za zaposlenike – Workforce Rewards (Compensation, Benefits, Payroll, Sales Compensation)
  • Workforce Management (Time and Labour, Absence Management, Project Portfolio Management, Expense Management)
  • Work-Life Solutions (My Brand, My Wellness, My Volunteering, My Competitions)

Pogledajte naše ostale projekte:

Radimo zajedno!