Usluge

Razvoj web i mobilnih aplikacija

Web i mobilne aplikacije okosnica su nastanka i razvoja Fleksbita. Naši razvojni inženjeri iskusni su u razvoju širokog spektra rješenja, uključujući i IoT zahtjeve (Internet of Things). Koristimo najnovije tehnologije koje prilagođavamo zahtjevima projekta te vašim poslovnim zahtjevima. Spajamo znanje i iskustvo kako bismo stvorili rješenje koje će vašu organizaciju učiniti uspješnijom.
Saznajte više

Upravljanje projektima

Pomažemo vam pri realizaciji većih projekata prilagođavajući se vašim alatima i tehnikama rada. Od identifikacije ključnih dionika do završne analize bit ćemo uz vas kako bismo osigurali uspješno izvršenje projekta.
Saznajte više

Upravljanje poslovnim procesima

Poslovni procesi nastali za 10 zaposlenika teško će se održati u budućnosti u kojoj organizacija okuplja više stotina zaposlenika. Naši stručnjaci će detektirati ključne procese te donijeti prijedloge za njihovu modernizaciju ili zamjenu učinkovitijom procesima, zajedno s vašim timom.
Saznajte više

IT savjetovanje

Definirajmo zajedno cjelokupnu IT strategiju prilagođenu poslovnim ciljevima vaše organizacije kako biste osigurali efikasnu i cjelovitu digitalnu transformaciju.
Saznajte više

Poslovna inteligencija

Kako iz velike količine podataka u pravom trenutku izvući važne informacije prikazane na razumljiv način? Implementacija alata za vizualizaciju informacija samo je dio aktivnosti uz koje će vam naši stručnjaci za poslovnu inteligenciju pomoći u donošenju optimalnih odluke za vaše poslovanje.
Saznajte više

Održavanje

Često se organizacije fokusiraju na produkciju i izradu rješenja, zaboravljajući da je put do sretnih korisnika u održavanju sustava koji je zaživio. Kroz održavanje i podršku, naši inženjeri osigurat će kontinuiranu dostupnost vašeg rješenja kao i ažurnost, uz prijedloge poboljšanja i nadogradnji.
Saznajte više

Kontrola kvalitete

Kontrola kvalitete osigurava kontinuiranu isporuku kvalitetnih rješenja vašim korisnicima. Naši će vam stručnjaci pomoći implementirati procese koji će osigurati visoko zadovoljstvo vaših korisnika tijekom cijelog životnog ciklusa softvera.
Saznajte više

Naši proizvodi

Radimo zajedno!