Održavanje

Često se organizacije fokusiraju na produkciju i izradu rješenja, zaboravljajući da je put do sretnih korisnika u održavanju sustava koji je zaživio. Kroz održavanje i podršku, naši inženjeri osigurat će kontinuiranu dostupnost vašeg rješenja kao i ažurnost, uz prijedloge poboljšanja i nadogradnji.

Što se dogodi s proizvodom nakon što postane dostupan krajnjim korisnicima? Kako osigurati njegovu kontinuiranu dostupnost i sigurnost u vremenu kontinuiranih nadogradnji i stalnih opasnosti?

Naši inženjeri osiguravaju kontinuirano održavanje i podršku za vaše softverske proizvode. Njihovo dugogodišnje iskustvo pomoći će predvidjeti potencijalne zastoje u operacijama te ih ispravljati prije nego ugroze stabilnost rješenja i naruše iskustvo korisnika.

Oni će sveobuhvatno pratiti proizvod, od ispravaka i poboljšanja softvera do predlaganja poboljšanja i poduzimanja preventivnih mjera kako bi softver ostao kontinuirano dostupan korisnicima.

Dok naši specijalizirani inženjeri drže na oku vaše postojeća rješenja, možete se mirno posvetiti razvoju svog poslovanja.

Usluga održavanja obuhvaća:

  • kontinuiranu podršku nakon razvoja proizvoda
  • predlaganje poboljšanja kroz preventivno održavanje
  • adaptivno održavanje
  • upravljanje izmjenama i uklanjanje pogrešaka

Naši proizvodi

Radimo zajedno!