Razvoj web i mobilnih aplikacija

Web i mobilne aplikacije okosnica su nastanka i razvoja Fleksbita. Naši razvojni inženjeri iskusni su u razvoju širokog spektra rješenja, uključujući i IoT zahtjeve (Internet of Things). Koristimo najnovije tehnologije koje prilagođavamo zahtjevima projekta te vašim poslovnim zahtjevima. Spajamo znanje i iskustvo kako bismo stvorili rješenje koje će vašu organizaciju učiniti uspješnijom.

U dinamičnom poslovnom svijetu organizacija može zauzeti poziciju vođe ili poziciju sljedbenika. Razvojem tehnologije, ova je razlika postala sve vidljivija. Kako biste bili i ostali vođa, morate inovirati i postavljati trendove.

Često se to inoviranje i postavljanje trendova ne odnosi samo na vaš osnovni posao, jezgru onoga što radite. Inovacije koje čine razliku i pomažu vam da prestignete konkurenciju dolaze iz svih dijelova vašeg poslovanja – pa tako i s područja informatičkih aplikativnih rješenja.

Razvoj aplikacija okosnica je našeg poslovanja. Naši razvojni programeri iskusni su stručnjaci specijalizirani za razvoj  web i mobilnih rješenja i platformi te IoT rješenja. Upravo oni će pomoći vašoj tvrtki u razvoju inovativnih rješenja koja će potaknuti rast.

Spajanjem vašeg poznavanja industrije i potreba korisnika s našim znanjem i iskustvom, lakše ćete zauzeti vodeću poziciju i podići vaše poslovanje na potpuno novu razinu. Naši stručnjaci koriste najnovije tehnologije, frameworke i komponente za produkciju rješenja koja objedinjuju snažnu tehničku strukturu i jednostavnost upotrebe.

Samu tehnologiju izrade prilagođavamo zahtjevima i potrebama vašeg postojećeg sustava, kako bi nova aplikacija što bolje funkcionirala s postojećim rješenjima unutar vaše organizacije.

U Fleksbitu aktivno koristimo različite najsuvremenije tehnologije za razvoj aplikacija: C# i .Net Core, Java i Spring Boot, te PHP Laravel i Angular framework. Naši stručnjaci konstantno se educiraju prateći inozemne edukacije i radeći svakodnevno na zahtjevnim projektima.

Usluga razvoja softvera obuhvaća:

  • implementaciju web i/ili mobilnih aplikacija
  • optimizaciju i skalabilnost softvera
  • primjenu modernih tehnologija
  • implementaciju sustava koji funkcioniraju u realnom vremenu
  • rješavanje poslovnih i tehnoloških problema

Naši proizvodi

Radimo zajedno!