Upravljanje poslovnim procesima

Poslovni procesi nastali za 10 zaposlenika teško će se održati u budućnosti u kojoj organizacija okuplja više stotina zaposlenika. Naši stručnjaci će detektirati ključne procese te donijeti prijedloge za njihovu modernizaciju ili zamjenu učinkovitijom procesima, zajedno s vašim timom.

Svaka organizacija ima unutar svoje strukture i poslovanja cijeli niz procesa. Dio procesa nastao je formalno, smišljeno i vođeno. Drugi dio procesa nastao je kao dio neformalne strukture, slijedeći kulturu poslovanja unutar organizacije.

Procesi koji su nastali u organizaciji s 10 zaposlenika nisu jednako učinkoviti u organizaciji koja zapošljava 100 ili 1000 zaposlenika. Isto pravilo vrijedi i kod promjene obima poslovanja – procesi koji su vrijedili u trenutku kada je organizacija radila na 2 projekta ne mogu vrijediti i pri vođenju 20 paralelnih projekata.

Naši poslovni analitičari specijalizirani su za upravljanje poslovnim procesima. Oni će proučiti i revidirati sve postojeće poslovne procese i potprocese. Koristeći alate za vizualizaciju procesa identificirat će inpute i outpute, sudionike aktivnosti te njihove međusobne odnose.

Zahvaljujući ovoj analizi moći ćete lakše uočiti redundancije u procesima koji usporavaju razvoj vašeg poslovanja. Uz prijedloge naših analitičara, vaša će organizacija moći optimizirati poslovne procese i osigurati optimalnu učinkovitost svih timova.

Usluga upravljanja poslovnim procesima obuhvaća:

  • definiranje cjelokupnog poslovnog procesa i ciljeva
  • analizu i predlaganje poboljšanja poslovnih procesa
  • identifikaciju ulaza, izlaza i odnosa između poslovnih procesa
  • identifikaciju korisnika poslovnih procesa, te početka i kraja procesa
  • identifikaciju aktivnosti i zadataka te njihovih zajedničkih točaka
  • upravljanje performansama procesa
  • vizualizaciju procesa korištenjem BPMN notacije

Naši proizvodi

Radimo zajedno!